356 stycken gillar Rumäniens låt

Semifinal 2

6. Ester Peony – On a Sunday (Rumänien)

Detta har vi hört förut. Inget nyskapande eller nytänkande. Det är inte dåligt, så jag vill inte sätta ett dåligt betyg, men det blir tråkigt.

Detta borde inte ha med finalplatserna att göra. Vem kan tycka att detta är bäst? För folk måste verkligen ta till sig mobilerna och ringa och rösta för att man brinner för just den här låten. Vem kan göra det? Vem ringer och röstar?

Inte rumänerna själva i alla fall. I finalen var det jurygrupperna som valde denna, inte tittarna, som hade den i botten. Men tittarna hade bara en pott poäng som motsvarade var och en av  de sex jurymedlemmarna, så deras poäng var bara en sjundedel. Endast 356 röstade på den här låten. Inte 356 miljoner. Inte 356 tusen. 356 stycken.

Den här låten bara pågår. Det kommer nåt småintressant ibland, men den väcker inte så många känslor åt nåt håll.

Och eftersom den ligger i den mycket svårare andra semifinalen så blir det nog svårt för den. Oddsen talar också emot den.

För att sammanfatta det: Meh.

 

Betyg

2 övergivna herrgårdar, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare betyg 2019

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2), San Marino (5)

 

Semifinal 2

Armenien (2), Irland (5), Moldavien (2), Schweiz (5), Lettland (4)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *