Sergey tillbaka med rysk supershow (?)

Semifinal 2

13. Sergey Lazarev – Scream (Ryssland)

2016 var det tänkt att Sergey Lazarev skulle vinna. Med en superlåt och en supershow var det krattat för Rysslands andra vinst. Tittarna älskade det och gav honom högst poäng. Problemet var bara juryn, som placerade honom långt ner i listorna. Så han blev bara trea.

Nu är han tillbaka, med en helt annan typ av låt. Lite oklart vad det är. Är det en ballad, en powerballad? Ett musikalnummer. Jag vet inte riktigt vad det är, men en sak vet jag. Det är bra.

Det tar en stund att uppskatta detta. Till en början känns det bara konstigt, och man saknar den gamla fartfyllda låten.

Men rätt snart händer något. Den rycker tag i en. Jag gillar det.

Och vi vet att han kommer att ha ett bra team som gör en grym scenshow till honom, likt han hade i Stockholm. Det ska bli spännande att se vad de kan hitta på till honom. Videon är väldigt snygg, så där kan man kanske få lite hintar.

Han kommer nog dessutom att få många röster som plåster på såren för att det inte gick hela vägen förra gången. Han ska lätt ta sig till final, och där lär han sluta högt upp på listan.

 

Betyg

4 piratskepp, av 5 möjliga.

 

Historik

 

Tidigare betyg 2019

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2), San Marino (5)

 

Semifinal 2

Armenien (2), Irland (5), Moldavien (2), Schweiz (5), Lettland (4), Rumänien (2), Danmark (5), Sverige (5), Österrike (2), Kroatien (1), Malta (4), Litauen (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *