Väldigt svårbedömt azeriskt bidrag

Sista låten i andra semin!

 

Semifinal 2

18. Chingiz – Truth (Azerbajdzjan)

 

Först och främst, lite kul att både Nederländerna och Azerbajdzjan har en video med sångaren i en pool. Här är han dock lite mer påklädd.

Men om man då går vidare till låten. Jag har väldigt svårt att komma fram till vad jag tycker om detta. Det är bra. Nej, det är det inte. Jo. Nej. Eller?

Det låter bra, men från ena stunden till den andra vacklar jag mellan om det låter gammaldags eller modernt. Men den är lite tjatig, det kan jag åtminstone tycka.

Som vanligt kan man nog hoppas på en cool scenshow åtminstone, som ska förstärka vad låten nu vill säga.

Landet brukar lyckas, men i fjol tog det stopp. För första gången någonsin missade man final. Troligtvis för att låten inte var något särskilt, och samma sak kan det bli i år. Många verkar övertygade om att den tar sig vidare till final, men jag är inte lika säker. Det kan mycket väl bli så att det misslyckas, och då har landet verkligen något att fundera över till nästkommande år.

 

Betyg

2 påklädda badare, av 5 möjliga.

 

Historik

 

 

Tidigare betyg 2019

Semifinal 1

Cypern (3), Montenegro (3), Finland (3), Polen (1), Slovenien (1), Tjeckien (3), Ungern (1), Vitryssland (2), Serbien (2), Belgien (1), Georgien (0), Australien (2), Island (2), Estland (3), Portugal (0), Grekland (2), San Marino (5)

 

Semifinal 2

Armenien (2), Irland (5), Moldavien (2), Schweiz (5), Lettland (4), Rumänien (2), Danmark (5), Sverige (5), Österrike (2), Kroatien (1), Malta (4), Litauen (2), Ryssland (4), Albanien (3), Norge (5), Nederländerna (3), Nordmakedonien (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *