Fler texter från Luleå

Hej!

I Luleå är det fortsatt snö, men under fredagen var det soligt och väldigt fint väder. Inte för att jag kunde ta så mycket del av det. Jag satt mestadels i arenan. Jag kollade på rep, gick på presskonferenser och gjorde intervjuer.

Här är två till texter som jag har författat. Först om Mariette, som jag träffade på artisthotellet.

Rockiga Mariette känner sig äntligen hemma

Och så intervjun med Linnea Henriksson, som jag fick träffa i sin loge, samtidigt som hon stylades inför kvällen.

Linnea Henriksson får leva ut sin barndomsdröm

Igårkväll var jag och kollade på showen, i fredagens publikrep. Det är många nummer som har ändrats mellan varje rep, och alla är inte helt klara än. Så även om jag har sett numrena flera gånger så är det inte säkert att de ser likadana ut ikväll. Särskilt Albins nummer har varit väldigt rörigt.

Igårdagens fejkade resultat vann Mohombi och Faith Kakembo. Något som skulle kunna hända, men just nu känns det som att det bara finns en given finalist – Drängarna.

Men jag återkommer i eftermiddag med en mer utförlig tippning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *