Konspiration om Island i Eurovision?

Jag kommer att så småningom börja gå igenom årets Eurovision-bidrag, men det återkommer jag till om ett tag. Det finns fortfarande saker kvar att diskutera kring Melodifestivalen. Imorgon onsdag släpps statistiken för årets tävling. Röstningssiffror, placeringar och annat som hittills varit hemligt. Det är alltid lika roligt att grotta ner sig i.

Dessutom kommer jag med lite sammanfattande texter om årets Melodifestival, bland annat en rakning av alla årets 28 bidrag.

Men jag tänkte så länge sticka emellan med en liten Eurovision-grej. Will Ferrell, komiker som älskar Eurovision, kommer med en film om tävlingen senare i år. Nu finns det konspirationsteorier om att årets isländska bidrag skulle vara delaktig i en PR-kupp för den här filmen.

Ni kan läsa om det här, skrivet av Aftonbladets Tobbe Ek.

Jag tror inte på konspirationsteorier, och inte heller den här. Men lite underhållande är det åtminstone.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *