Jag gästar podden Schalgervännerna igen

I vintras var jag gäst i podcasten Schlagervännerna, när jag befann mig i Luleå. Nu har jag återigen fått äran att vara veckans gäst, nu när podden har börjat bedöma årets Eurovision-låtar.

Här kan ni lyssna på avsnittet.

Ja, Eurovision är inställt. Men det hindrar inte fansen från att tycka till om bidragen i alla fall. Under alla år som den podden har funnits har årets låtar bedömts, och så även nu.

Tillsammans med Patrik Rosell och Jenny Stengård kan ni här höra mig tycka till om låtarna från Slovenien, Australien, Nordmakedonien, Kroatien, Israel, Cypern och Tyskland.

Detta blir också ett bra avstamp till nästa steg i min blogg. Jag har ju också bedömt Eurovision-låtar tidigare, ända sedan starten av bloggen 2014. Detta kan jag inte sluta med, bara på grund av en sån petitess som att Eurovision är inställt. Därför kommer jag också att dra igång mina betyg, med start den här veckan. Några få låtar nu, eftersom det vankas påsk och ledighet, men från nästa vecka ska det bli fullt ös. Häng med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *