Rörigt och ointressant från Vitryssland

Här fortsätter mina recensioner av låtarna som skulle ha tävla i den första semifinalen.

 

Semifinal 1

VAL – Da Vidna (Vitryssland)

 

 

Nej men, varför är den här låten med? Visst, den är lite unik. Den blandar lite delar daterad EDM-musik med nån slags etno, och lite Eurovision-stuk. Resultatet blir ingen höjdare. Det blir rörigt, ingen röd tråd, och det är aldrig riktigt intressant.

Det är många låtar som vi saknar att få se på en Eurovision-scen. Detta bidrag är inte ett av dem. Det räcker gott med uppträdandet från hemlandet. Tack, men nej tack. Detta hör hemma i de lägre delarna av årets topplista.

Förra året var det lite popigt och dansant från Vitryssland, och de tog sig också till final (där det iofs inte gick så bra). Hade det funnits ett Eurovision i år så hade det dock blivit respass redan i semifinalen.

 

Betyg

1 silverperuk, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2020:

Semifinal 1

Australien (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *