Helt oemotståndligt ryskt trams

 

Semifinal 1

Little Big – Uno (Ryssland)

 

Varje år finns det något bidrag som är både fullkomligt tramsigt och fullständigt oemotståndligt. Och i år är det förvånande nog Ryssland som står för det.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Allt med detta är konstigt. Artisternas utseende, låttexten, dansen, makeupen (kolla in killen i kören!), kläderna, språkvalet.

Detta är sånt som Moldavien har en förkärlek för att skicka, men i år har Moldavien gått och blivit seriösa, och då stiger Ryssland in och fyller de skorna.

Man hade kunnat vifta bort allt detta som bara dåligt, men det går inte. Jag tycker så mycket om detta. Det är så tramsigt att jag inte kan stå emot det. En catchy låt som är lätt att sjunga med i, kitsch så det förslår och så mycket som är roligt. Man blir glad. Jag vill dansa och svänga runt tillsammans med dem.

 

Ryssland brukar ta sig själva på väldigt stort allvar, men det gör de inte nu. Lagom till att det inte räknas i en vanlig tävling. Jag ser därför gärna att Little Big kommer tillbaka 2021 och förgyller Rotterdam med en lika galen föreställning.

 

Betyg

5 översminkade läppar, av 5 möjliga.

 

 

Historik

 

 

Tidigare recensioner 2020:

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *