Kroatiens låt ger mig ingenting

Semifinal 1

Damir Kedžo – Divlji Vjetre (Kroatien)

 

 

Den här låten ger mig ingenting. Jag kan förstå att det väl är en bra låt, men jag får inte ut något av den. Den lyfter lite mot slutet vid sticket, men då är det så dags. Nej, det här är ingen bra balkanballad, och jag kommer inte att aktivt söka upp den nån gång igen.

Enda pluset är att det inte är på engelska. Stegringen i slutet är lite okej.

Kroatien brukar inte skicka särskilt bra bidrag, och inte heller nu. Nej, tråkigt. Next!

 

Betyg

En stegning mot slutet, av 5 möjliga.

 

Historik

 

Tidigare recensioner 2020:

Semifinal 1

Australien (4), Vitryssland (1), Irland (5), Litauen (4), Nordmakedonien (3), Ryssland (5), Slovenien (2), Sverige (4), Azerbajdzjan (4), Belgien (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *