Ukrainas låt är fruktansvärd i år igen

Känsliga lyssnare varnas.

Semifinal 1

15. Go_A – Shum (Ukraina)

”Känsliga lyssnare varnas”. Så brukar en del avsnitt inledas i ett par poddar som jag lyssnar på, Creepypodden och Sekter. Det betyder att hemskheter ska spelas upp, och så är det här också. Men istället för läskiga dödsfall och tortyrmetoder så blir det… tja, det senare stämmer i och för sig rätt bra. För det här är tortyr i mina öron.

Ukraina är ett av länderna som väljer att skicka samma artist/grupp som ifjol. Risken med detta är ju att om det var dåligt då så kan det bli dåligt nu. Och så blir det verkligen här. Förra året var det en riktigt kass låt, en av de allra sämsta 202, men i år har de lyckats överträffa detta. Det är ändå strakt jobbat.

Jag kan inte med det. Det är skrikigt och jobbigt att lyssna på. Helt klart sämst i år. Nej, jag vill inte ägna någon mer tid på detta. Bort! Nästa!

 

Betyg

0 trumhinnor kvar efter att ha lyssnat på Ukrainas låt, av 5 möjliga

 

Tidigare recensioner i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *