Eurovisions wtf-land bjuder in amerikansk rappare

Nu hoppar vi fram till den semifinalen som går på torsdagen.

 

Semifinal 2

  1. Senhit – Adrenalina (San Marino)

 

Men vänta, är inte det där Flo Rida? Den Flo Rida? Den Flo Rida, den amerikanska hiphopartisten som haft en massa världshit?

Jovisst är det det. Vad han gör i ett Eurovisionbidrag från ett lilleputtland är högst oklart, men det är vad man kan förvänta sig från San Marino – Eurovisions stora WTF-land. Lite konstigt bara att han inte får stå som ”feat.”.

Det är alltid nåt märkligt med det här landet. Men i år kombineras detta med nåt bra. För jag gillar detta. Ett bra driv, och det hela är såpass galet och knäppt att man inte tycker att det är konstigt när väl Flo Rida dyker upp.

San Marino har inte varit med så många gånger i tävlingen, om mna jämför med många andra. Och de har verkligen inte haft så många deltagare. Valentina Monetta har varit med fyra gånger, Serhat två och detta blir även andra gången för Senhit (om man räknar med förra året).

I år är hon bättre än i fjol. Detta är roligt och fartfyllt, och borde absolut ta en finalplats, och det kan mycket väl leda till landets bästa placering någonsin (vilket iofs inte är jättesvårt).

 

Betyg

4 inhopp av amerikanska rappare, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *