Greklands superhjälte tar tappat sina krafter

Här kommer – ni gissade det – ännu en återvändare

Semifinal 2

4. Stefania – Last dance

 

Förra året fullkomligt älskade jag Greklands låt. Det kan vara videon som också var fantastisk, men eftersom vi inte fick nån tävling så fanns det bara videor att tillgå. Stefania var en alldaglig superhjälte. Jag vet också att jag var tämligen ensam om att tycka att det var riktigt bra, vilket är konstigt.

I år skickar Grekland samma artist igen, med en liknande låt. Denna går dock i ännu fortare tempo. Men betyder det att den är ännu bättre?

Tyvärr inte. Denna är mer anonym, men jag gillar det fortfarande. Den ger inte samma wow-känsla som jag fick förra året, och frågan är hur detta går att göra bra på scen. Det kan krävas mycket. För superkrafterna är borta från videon, och jag undrar ifall de går att framkalla på scen.

Jag gillar att Grekland satsar ungt och modernt, och jag hoppas att de tar sig till final. Men det kan bli problem är jag rädd.

 

Betyg

3 superhjältar som har tappat sina krafter, av 5 möjliga

 

Historik

 

Tidigare betyg i år

Semifinal 1

Litauen (4), Slovenien (0), Ryssland (0), Sverige (4), Australien (3), Nordmakedonien (2), Irland (4), Cypern (5), Norge (5), Kroatien (3), Belgien (2), Israel (4), Rumänien (3), Azerbajdzjan (2), Ukraina (0), Malta (3)

Semifinal 2

San Marino (4), Estland (3), Tjeckien (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *