LaPaglia & Bush lika som bär

Skrev först färdigt Wicken vecka-krönikan på temat var går gränsen mellan den sportsliga rättvisan och showen inom idrotten. Eftersom glasprovningen flyttades fram (jodå, vin och andra drycker smakar väldigt olika beroende på glas – jag har testat tidigare) blev det sedan i stället en sväng med Anders och Lisa till Bengan och Carina på Bendt Bil och tillställningen för Ringenäs GK.
Förutom att drömma och dregla över bilar som kostar mer än ens eget hus blev det lite golfkläder på reat inför den förestående Skottlandsresan.
Bland annat ett par vantar/handskar som var betydligt varmare än vackra, vilka både jag, Anders och Rickard ska ”stoltsera” med i St Andrews…
En golfrunda i nästa vecka bestämdes, men det lär behövas fler innan avresan.
I morgon ska HBK försöka ta den där sista poängen för att säkra allsvenskt kontrakt. Anders T är på plats och jag kollar på PPV.
Mariette ska försöka ta sig vidare i Idol med sin Gibson och No Doubts ”Just a girl”.
Medan Annelie, Lisa, Karin och Carina ska gå på Ladies Night på Halmstad Arena.
Det var tydligen där som Martin Stenmarck & Co sålde slut först i hela Sverige. Det måste förstås bero på – arenan och nyhetens behag. Eller…?
I väntan på att Annelie ska komma hem från jobbet blir det ett avsnitt av ”Brottskod försvunnen”. Har ni förresten tänkt på hur lik bossen där Anthony LaPaglia är – George W Bush…?
Gonatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *