Strömstedt surprise

Gårdagen började i de mörka skogarna i Stråssa och slutade med fest och glamour på Galan i Tylösand.
Däremellan en närmast surrealisisk upplevelse när vi rullade in i Laxå kommun precis när radion spelade ”Jag sticker till Laxå” (hur stor chans är det?). Och en oerhört irriterande upplevelse när två mobila väggspärrar spärrade av motorvägen genom att rulla fram i 10 km/timmen mellan Varberg och Falkenberg utan att ens en tillsymmelse till vägarbete kunde skönjas!
Och alla fristrerade personer ii de milslånga köerna undrade förstås: Varför???
Fast det var förstås värt allting på Galan där Linda och Mikael som bordsgrannar förgyllde vår kväll (många skratt och till och med lite pianojam), Thomas Petersson underhöll och Bengan fick ta emot priset som årets marknadsförare.
Fast den något provocerande men roliga annonskampanj som aldrig kom i tryck fick han tyvärr inte tillfälle att berätta
Därför började också den hör dagen rätt sent för att framåt kvällen till slut landa på Figarosalen där alldeles för få människor hade valt Niklas Strömstedt. Och jag lovar – ni som inte var där missade något för det var en riktig överraskning på alla plan. (Se recension senare).
I morgon blir det tidig uppstigning för 2-milen i orientering i Hyltebruk (Lina, fotografen kör tack och lov). Men ändrade planer gör att det sedan inte blir Göteborg utan trots allt HBK–Gais på Örjans vall. Guldfinalen får följas på annat sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *