Julfärd med förhinder

Blötsnö och någon minusgrad nere i Halmstad har bytts ut mot decimeterdjup snö och betydligt fler minusgrader.
Dalarna är ett säkert julfäste.
Men det tog tid. Tre olyckor inom bara några mil norr om Ljungby sinkade oss rejält. Först hade två lastbilar och en personbil kolliderat på E4 som stängdes av i båda riktningarna. I stället slussades alla in på en mindre väg där det också var tvärstopp efter en ny olycka. Och när trafiken väl kom igång var det dags för nästa olycka på E4 och nytt stopp. Dessbättre var alla utan svårare skador.
På vägen upp skrev jag färdigt Wicken vecka-krönikan julspecial med julklappsutdelning i sportens värld. Och återigen blev det mest hårda paket med allt från häckar och rakhyvlar till extra matchställ och diverse cd-plattor och filmer.
Men över en öl och en skinkmacka uppe i Vika landade vi när allt var inpackat efter en hektisk vecka och började känna något som liknade julstämning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *