OS närmare, men ändå längre ifrån

Vi har nått den San Fransisco och den amerikanska västkusten efter först två timmars flygresa till Frankfurt och sedan – elva timmar non stop till Kalifornien. När man hinner se fyra långfilmer på planet och dessutom sova i tre timmar – då är det långt,.
Hamnade sedan, på väg in från flygplatsen, bland de sju filerna på Bay Bridge i stället för in mot city så därför fick vi också se Oakland innan vi hittade hotellet.
Snön – den som tydligen vräker ner hemma – är långt borta, men nederbörden slipper vi inte undan här från hotellet där ni på Felicias bild kan se utsikten från hotellbalkongen vid Fishermans’s Wharf, Alcatraz.
Hade tänkt att se lite skidskytte från OS så här på morgonen, men det kunde man glömma.
Trots att Vancouver inte ligger långt härifrån och trots att USA leder medaljligan visas OS bland 25 kanaler på – ingen. Nada! Noll!
Däremot basket på fem. Så  i nuläget står varken basket eller amerikanska tv-kanaler högst på bästa-listan.
Men kanske att amerikanarna gör som under OS i Peking – visar det på annan tid och ”låtsas” att det då också är direktsändning…! Får ta reda på det.
Har alltså inget större hopp om att någonstans hitta Tre Kronor–Finland senare så det får bli Stinking Rose i stället – en restaurang med enbart vitlöksrätter på menyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *