Utsikt från en pyramid

Jag har bott på många märkliga ställen tidigare.
Men aldrig i en – pyramid!
Fast det ska förstås Las Vegas till för att uppleva något sånt. För Luxor, hotellet, är just en jättelik sådan med rummen utmed sidorna och restauranger, butiker, casino och reception i mitten av själva byggnaden.
Eftersom vi, efter 91 mil, anlände hit när det var mörkt får det bli en bild senare och i stället en bild med utsikten ner på Stripen, huvudgatan, från hotellets 17:e våning.
Här upplevde man OS kanske största besvikelse när det så upphaussade Tre Kronor inte ens klarade av kvartsfinalen mot Slovakien.
Och återigen hade Kronorna i en turnering varit bäst när ingenting gällde.
Jag undrar bara, hade Bengt-Åke Gustafsson redan slutat som förbundskapten för coachningen för obefintlig. Och vad hjälpte 29–14 i skott när Henke Lundqvist, den så uppskrivne Rangers-målvakten, var rena sållet när det hettade till och många av NHL-stjärnorna tycktes vara lika överskattade som överbetalda när de helt vek ner sig.
Tur då att vi har längdlandslaget på skidor. Gissar att det skreks ganska rejält på Furuvägen i går som är i dag här när familjen Olsson äntligen fick ett OS-guld till samlingen.
Och mer kan det ju faktiskt bli sista dagen på femmilen med tanke på Johan Olssons hysteriska form.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *