Nascar-cirkus på Stripen

Det är Nascar-show i stan.
150 000 personer väntas till tävlingarna i helgen och i går kväll (i morse svensk tid) märktes det att denna jättelika motorcirkus kommit till Vegas när 50 motivlackade trailers, en för varje förare, tutande och blinkande åkte i konvoj på The Strip, huvudgatan, (bilden till vänster) medan folk kantade gatorna.
Jag har ännu inte bestämt mig, men lite lockande är det faktiskt att sticka ut dit på söndag.
I dag ska vi i alla fall fira Michelle som fyller 17 år. Det blir middag på The Venetian, där man kan åka gondol och gå på smågatorna en våning ovanför casinot i detta miniatyr-Venedig.
Sedan blir det Criss Angel, en magiker på Luxor (pyramidhotellet där vi bor på bilden till höger) som kör ihop med Cirque de Soleil.
Såg förresten att den allsvenska fotbollspremiären ska spelas som planerat. Trots allt.  Korkat, är bara förnamnet. Jag vet inte om det är prestige eller principer eller vad det handlar om. Men uppenbarligen har Svenska fotbollförbundet och SEF målat in sig i ett översnöat hörn för tre spelare som EVENTUELLT ska vara med i VM, där jag är övertygad om att ingen klubb egentligen vill spela.
För det handlar ju inte enbart om spelbara planer. Det ska ju helst vara acceptabla förhållanden för att publiken ska komma dit också.
Nåväl, det blir till att skicka de allsvenska tipsen härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *