Bilden med Obama

Andrë Myhrer åkte hem bronset i herrarnas slalom.
Starkt. Och oerhört skönt efter alla fjärdeplatser i OS i Vancouver där vi redan har åtta förhatliga placeringar precis bakom prispallen.
Men inne på sista dagen känns ändå medaljskörden 5-2-3 helt okej, även om Sverige är rejält akterseglat av Norges 8 guld 8 silver och 6 silver.
Och nu håller vi tummarna för Johan Olsson, Marcus Hellner och Anders Södergren i dagens femmil.
Annars ägnades dagen åt en rundtur i det okända Las Vegas dit Kent Green tog oss. Vi fick se medaljens baksida, Lake Las Vegas som nybyggt med hotell, golfbanor och hus nu är rena spökstaden som står och förfaller efter finanskrisen. Kusligt.
Sedan hälsade vi på hemma hos honom i Yellowstone, ett område strax utanför Vegas där han och hans fru numera bor. Medan han bytt chefsjobbet på Caesars Palace till motsvarande jobb på 3,9-miljardersbygget Cosmopolitan som öppnar i slutet av året.
– Det är en utmaning att få vara med och bygga upp något från början. Allt från möbler, glas och porslin till att anställa personal, berättade han.
På klockren Halmstaddialekt, trots flytten för drygt 30 år sedan.
Men innan han lämnade Caesars Palace var han också ansvarig för en välgörenhetstillställning dit president Barack Obama kom. Efteråt blev det också möjlighet till fotografering, men tro inte det inramade fotot (se nedan) sitter på hedersplats i arbetsrummet. I stället på en sidovägg bland alla bilder från tiden med The Stupids.
Efter pizza och yoghurtdessert på ett nybyggt shoppingcenter avslutades sedan kvällen med showen med magikern Criss Angel och Cirque de Soleil på vårt hotell.
I dag byter vi inte stad, men väl hotell – från Luxor-pyramiden till Caesars Palace.
Och eftersom jag vet att Kent läser HP på nätet varje dag och även denna blogg tackar jag för en oerhört rolig och givande eftermiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *