Fiasko i Ängelholm

0–1 mot Superettanlaget Ängelholms FF i Svenska cupen – HBK:s berg och dalbane-säsong fortsätter.
Och respass direkt i cupen var naturligtvis inte den signal som laget behövde inför vårsäsongsavslutningen mot serieledande HIF på lördag, speciellt som Ängelholm inte hade nätat i Superettan på fyra matcher.
Även om det inte skulle förvåna om HBK då kanske gör vårens insats…
Men inställning och hjärta har varit HBK:s problem hela säsongen och den här gången straffade sig och innebär att laget nu inte får några välkomna tävlingsmatcher under VM-uppehållet.
Uselt är bara förnamnet (läs Calles rapport i morgondagens papper) och troligtvis hade några egna unga killar gjort ett bättre jobb.
Fast de flesta av dem har andra uppgifter i morgon eftermiddag när Sannarp spelar skol-SM-final i Västerås. 8/11 av U21-laget som körde över Mjällby med 8–0 i går tillhör det laget så nog är det guldläge.
Ska ha kontinuerlig kontakt med Bengan som åker upp med Carina för att stötta.
Nu var för övrigt HBK inte det enda allsvenska laget som hade problem med motståndare från serien under. Djurgården åkte ut mot Ljungskile (0–2) och Malmö FF kom undan med blotta förskräckelsen mot Syrianska och vann i förlängningens slutminuter.
Fast Tre Kronors 5–0 på Schweiz i hockey-VM imponerade för nu slipper vi Ryssland/Kanada fram till en eventuell final. Det gäller bara att inte snubbla på vägen mot Danmark (kvarten) eller Finland/Tjeckien (semin).
Ackrediteringspappren till damernas och herrarnas Swedish Open i tennis i Båstad har kommit. Då vet man att det snart är sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *