Zlatan och Ljungberg på Snöstorps IP!

Det är inte varje dag som Zlatan och Ljungberg lirar på Snöstorps IP.
Men i dag var den dagen.
Zlatan hoppade in i pausen för Höganäs och heter Softic.
Och Ljungberg heter Philip och kom in i slutet för Snöstorp Nyhem som bröt förlusttrenden (3–1). Men där det mest anmärkningsvärda var att domaren Zoran Culjak ådrog sig kramp och trots massage av SNFF-tränaren Aki Gouliaveras senare tvingades bryta och lämna över pipan till Linus Söderberg. Med nio minuters tillägg som följd.
På plats fanns som vanligt Joe Sise som aldrig sviker sitt gamla gäng och som jag gjorde en intervju med eftersom han är tillbaka från start mot HIF i morgon.Då får ni veta vad Sise har för relation till författaren Paulo Coelho. Bland annat.
Dessutom blev det ett mobilsamtal till Fredrik Andersson Hed som återigen är med i täten i en stor Europatourtävling i golf, i engelska Wentworth. Medan Calle tillbringade hela dagen på SM i gymnastik i Halmstad arena.
Men jag gillar Fredriks slutreplik om att vara i ledningen:
– Det räcker att vara i ledningen en gång – efter sista hålet sista dagen…
I morgon väntar dagens dubbel i Helsingborg. Först Högaborg–Halmia på Harlyckan. Och sedan HIF–HBK på Olympia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *