Fuskare och Telias INTErnet

En lång dag går mot sitt slut.
Den började med väckning strax efter klockan sex i morse (och det är tiiidigt för mig ska ni veta!) när Felicia skulle skjutsas ner till Apelrydsskolan i Båstad.
Den fortsatte för Annelie och mig på de skånska slätterna via Kattvik, Torekov, Hovs hallar och Grevie till frukost på Ikeas nya varuhus i Helsingborg som är STORT (det gamla bredvid ser ut som en Friggebod) innan det var dags att inhandla några saker.
Och det gick som det gick. Badrumsmatta och några småprylar till Felicia blev till slut en hylla, två stora mattor, en golvlampa, bestick, kastruller och diverse annat smått och gott. Plus det klassiska sidfläsket ocj rackabajsarkorven på Heberleins i Förslöv på vägen hem.
Väl tillbaka blev det höstens första quiz på Bulls ihop med Annelie, Bengan, Anders K och Lenke.
Men vad hjälpte det att vi kunde Nepals flagga och att de stora kullarnas ö på indianspråk var Manhattan när vi ändrade två frågor det sista vi gjorde till att bli – fel!
Fast en plats strax utanför pallen var ändå en comeback med mersmak, samtidigt som det bara var att bocka och buga för arbetskompisarna på HP som återigen tog hem spelet.
Snyggt!
Att sedan vissa försöker fuska sig till framgång är bara så – billigt. Visst tävlar man mot andra, men framför allt mot sig själv. Och den man då lurar mest är just – sig själv.
Nu väntar en Beck-rulle att plocka hem på Telias filmbibliotek. Om den vill fungera, vill säga, vilket den inte gjorde i går
För det som jag för närvarande, efter alltmer strul, ständiga avbrott och frusna bilder, har att säga om Tellias digital-tv lämpar sig inte i tryck.
Och då får man ändå i felsökningen besked om att allt är som det ska…!
I morgon väntar resa till Göteborg för Tony T:s och min del och ännu en av dessa ödesmatcher för HBK.
Samtidigt lirar HK Drott i Kristianstad där en spelare högst oväntat gör comeback. Vem får ni se i morgondagens papper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *