Dårarna av Tylösand

Jag vet inte vem som är mest korkad, Kanal 5:s programchef Lars Beckung, Jockiboi, Nemo, den lille ryggradslöse producenten Calle Schulman som höll sig borta eller alla spritflaskor när tv-programmet ”Debatt” tog upp ”Kungarna av Tylösand”.
– Det här är underhållning, sa Beckung och medgav att en i denna tragiska samling raketforskare.Not! !var 19 år.
Det kallas langning!
– Vi blev inte dummare av detta utan visste vad vi gjorde, sa Jockiboi.
Jo. tjena…
Annars gick dagen i redigeringens tecken, där Tony T hade gjort en intervju med Jörgen Persson inför söndagens comeback i Halmstad BTK och Anders T ett reportage om Snöstorp Nyhem inför morgondagens avgörande match mot Påarp.
Då håller hela fotbolls-Halland tummarna eftersom en förlust kan få konsekvenser långt ner i seriesystemet.
Pratade också med Mats ”MP” Persson tidigare i dag för ett spännande reportage om några veckor och ackrediterade mig till EM-kvalet Holland–Sverige i Amsterdam dit jag och NT-Masse åker.
Men där hemma är tjejerna fortfarande sjuka. igen.
Så någon bokmässa i Göteborg lär det tyvärr inte bli i morgon, där jag annars ha de sett fram emot att träffa kollegor och kompisar och prata lite mer Queen med Petter Karlsson som vi gjorde i Stockholm senast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *