Alla dessa förstå-sig-påare…

Visst är det fantastiskt med alla dessa förstå-sig-påare som kryper fram när det går dåligt för ett lag och tror sig ha den självklara lösningen? Anonymt förstås.
Men det naturligtvis inte enbart av ondo. Det visar samtidigt på engagemang och att man bryr sig och visst finns det mycket konstruktivt att ta in mitt i allt gnäll.
Jag läser exempelvis på diverse websidor att man nu undrar varför ingenting händer (utåt) i frågan om sportslig organisation, ny tränare/manager/sportchef och ordförande med tanke på kommande sponsorer.
Tja, det kan ju ha berott på att delar av HBK-ledningen har varit nere i Barcelona i helgen med – surprise, de största sponsorerna…!
Där jag förutsätter att de fått den information som finns att ge i nuläget.
Men det där tänker jag utreda närmare i veckan i bland annat Wicken vecka-krönikan när Ingemar Broström nu är hemma igen.
Sedan kan vi väl en gång för alla slå fast att tränare som HBK har löst ut inte längre får lön och att den engångssumman självklart var betydligt mindre än den fasta lönen. Annars hade det, sett till räntorna, varit billigare att fortsätta att betala månadsvis. Liksom att Lasse Jacobsson nu får lön som anställd i klubben, inte som tränare. Tills han, om han nu gör det, slutar.
Men österrikiska UHK Krems i Cupvinnarcupens åttondelsfinal känns som en drömlott för HK Drott sett till vilka lag som det kunde ha blivit.
På quizen fick vi, jag, Annelie, Lenke, Anders K, Lotta och Anders S återigen lära oss läxan att man aldrig ska ändra ett svar, trots att vi sagt att vi inte skulle göra det innan.
Det kostade oss tre rätta svar när bland annat länderna där ”Hemliga armén” och parodin ”allå allå emliga armén” utspelades kastades om. Vi hade Belgien och Frankrike, vilket var rätt. Tills vi kastade om det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *