Galen dag med spansk final

Föreställ er följande:
Jag hade kommit tillbaka till HP-redaktionen och skulle skriva Hammers–Kungälv (6–5), HK Drott–H43 (31–29) och SK Laxens Isak Ladeborns förehavanden på sim-SM i Stockholm.
Tillräckligt det.
Eftersom hockeyn och handbollen dessutom på slutet kolliderade (snyggt av Drott att bjuda alla hockeybesökare på handbollsmatchen) tvingades jag ringa tränaren Niklas Söderström från redaktionen.
Plus Ladeborn då.
Då ringde telefonen.
Inom en timme skulle HBK:s nye tränare vara klar.
Yiippee!!! Eller vad säger man…?
Sagt och gjort, fick kasta mig över alla uppgifter om Malmös assisterande succétränare Josep Clotet Ruiz – som det handlade om – och göra intervju med ordföranden Ingemar Broström för att skriva en snabb webbversion när allt var klart.
Då strulade tekniken så att webbtexten inte kom ut.
Sedan blev det till att fortsätta skriva handboll och hockey och simning tills jag fick tag på Pep i London via mobilen.
Handbollstext klar. Check. Hockeytext klar. Check. Simtext klar. Check.
Och så texten om den nye HBK-tränaren till pappret då.
Känns spännande. Lite Roy Hodgson-vibbar.
Vad jag har förstått stod det till slut mellan honom, Stuart Baxter och Pelle Olsson där det också kunde han blivit någon av de övriga
– Det är bara att gratulera Halmstad, sa Ruiz agent Lennart Norgren till mig.
Återigen har HBK överraskat och nu hyllas naturligtvis den för bara några timmar sedan så bespottade HBK-styrelsen på diverse webbsidor… Och själv bjuder jag på att jag tvivlade på att Pep verkligen skulle nappa.
Så här en alldeles vanlig dag på jobbet…
Not.
Tack och lov.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *