Ur askan in i elden

Jag såg att Irans fotbollsförbund har kontaktat Stuart Baxter.
Om han nu skulle välja det – eftersom utlandsuppdragen fortfarande lockade mer än ett klubbjobb på hemmaplan – kan man ju påstå att han säkert kommer ur askan in i elden.
Jämfört med HBK.
Trots turbulensen i klubben, där det i morgon ska bli spännande att träffa Pep Clotet Ruiz.
Annars var det tungt att se Arsenal förlora toppmötet mot Man United. I synnerhet efter Evras lika korkade som nedlåtande uttalande om motståndarna som han såg som ”trainingground” och ett lag som ingen skulle komma ihåg om tio år. Något som till och med fick Alex Ferguson att ilskna till.
Då hade det varit extra skönt att täppa till truten på fransmannen.
Men låter man som Arsene Wenger spelare som Van Persie och Fabregas och Walcott sitta på bänken för länge och spelar man bara runt utan att gå på avslut går det så illa på Old Trafford.
Att sedan Rio Ferdinand inte ens fick ett gult kort efter överfallet med dobbarna på Sagna (den söndertrasade tröjan efteråt sa allt…) var en gåta.
Vill ni slutligen höra vinterns sämsta skämt? Tåg.
För några dagar sedan tvingades jag skjutsa ner Felicia till Båstad på morgonen eftersom tåget var försenat. Det var det hem också vilket innebar ändrar klipptid.
Och så i dag försenat igen, vilket gjorde att hon missade anslutningsbussen och nästan luciatåget. Hem? Försenat förstås.
Fyra förseningar av fyra möjliga och då snackar vi ju inte direkt snökaos!
Och så ska vi åka mer kollektiv…
Jotack…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *