Debut med chokladsmak

Fel på vilket år som Judas Priests ”British steel” (1980) släpptes och fel på vilket år som The Darkness jullåt kom trots att vi hade det som alternativ (2003). Annars hade vi alla rätt, 24 av 26 på debuten av Videoquizen på B & B.
Vi, det var ett mediagäng från HP, LT och Radio Halland. Eller Roger som vi kallade oss (efter Lottas släkting Gustafsson i Blåvitt fick vi senare veta…).
Men det gav i alla fall ett presentkort och mersmak på en fortsättning. Eller kanske chokladsmak efter chokladkartongen som vi fick som tredjepristagare.
Ettan hade alla rätt.
Och inte nog med det – två lag hade alla rätt!
– Har aldrig inträffat tidigare. Inte ens ett lag har haft det innan, konstaterade quizgeneralen Pierre Rosén som nu tar paus till den 27 januari för att bland annat åka till Dublin och hylla minnet av Phil Lynnots bortgång.
Annars var det en dag med mycket snö, planering av helgens jobb, kommande Lilla Dribbler och skrivande av Wicken vecka-krönikan på temat Hammers eget Moment 22.
Dessutom ett större jobb snart i en tidning nära dig.
Hade i alla fall rätt i mina tankar kring Andreas Alm. Det blev AIK. Vilket återigen aktualiserar frågan: Vad gjorde han i så fall i Halmstad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *