Hårda paket och mer arena dan före dan

På plats i Dalarna. Temperaturen har gått upp(!) till minus 20…
Sviiinkallt.
Men uppenbarligen rena idyllen i förhållande till snökaoset i Skåne och Blekinge.
HP-sportens julklappsutdelning i Wicken vecka Julspecial är färdigskriven och lämnad till morgondagens papper. Många hårda paket att vänta med mycket bok- film- och musikinslag till bland annat HBK. Pep Clotet Ruiz, Drott, Lasse Jacobsson, Hammers, Halmstad Kurdiska, Jörgen Persson, Sofia Arvidsson och – Örjan S Vall.
Carl Fredrik Graf var, inte helt oväntat, lite sval till HBK:s arenaförslag och förhoppningar om en färdig arena redan 2013. Maskhållning eller inte… Vad jag har förstått var kommunstyrelsens ordförande inte helt ovetande i ämnet och dessutom ska kommunens tjänstemän ha fått informationen för flera veckor sedan.
Fortsättning lär följa.
Tills dess tycker jag att Djurgården och AIK ska tvingas spela sina kommande hemmamatcher utan publik för att statuera exempel när icke-supportrarna och drägget i klubbarna nu på allvar även har nått hockeyn.
Men nu väntar vi in julen så här dan före dopparedan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *