Slut i rutan, Felia!

Äntligen! En tv-bild utan avbrott för nu är det slut på usla sändningar från Telia Felia.
Efter sjuttioelva felmeddelanden av typen ovan, frysta bilder och hackiga sändningar fick det vara nog.
Fagra löften om förbättring, nya uppdateringar, förklaringar om att vi visst hade signal trots att bilden visade något annat, service som inte svarade och droppen som fick bägaren att rinna över – löfte om att få en ny router hemskickad omedelbart. För två veckor sedan…
Så i dag kom Viasat och satte upp en parabol och drog kablar genom huset och borrade och kopplade. Två man var här i tre timmar.
Men nu har vi bild.
Själv var jag efter hemkomsten från Malmö ledig, men fick förstås tippaplaceringen på HIF och Djurgården eftersom vi kör igång den allsvenska nedräkningen i morgon där Calle har sammanfört två Halmstad-profiler. I Helsingborg.
I kväll blir det quizen på Bulls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *