HBK:s svar på tal

1–2 mot rumsgrannen på Örjans vall, division 2-laget IS Halmia i torsdags. Svidande kritik och hånfulla kommentarer var bara förnamnet.
Men i middags kom HBK:s svar på tal. 1–0 mot premiärmotståndaren Kalmar FF i Loverslund var precis vad laget behövde som självförtroendeboost och upprättelse, där Anders T nyligen återvände från östkusten – därtill med ett reportage om Kristoffer Fagercrantz för publcering senare i veckan.
Nu känns det i alla fall med ens något lugnare inför premiären på lördag, även om tränaren Pep Clotet Ruiz hela tiden har hävdat att han inte bryr sig särskilt mycket om träningsmatchresultaten.
Och lite så är det. I Sverige lägger vi väldigt stor vikt vid försäsongens matcher – kanske för att försäsongen är så förtvivlat lång – medan man nere på kontinenten sällan möter riktigt bra motstånd under just försäsongen.
Nåväl, nu återstår bara sex dagar till premiären. Sex.
Innan dess blir det för min del en tripp upp till Sveriges EM-kvalmatch mot Moldavien måndag och tisdag.
Därefter träff med Janne Andersson och Gunnar Heidar Thorvaldsson i IFK Norrköping på onsdag till pappret innan det samma dag bär vidare mot Eskilstuna och Guif–Drott senare.
Annars kan vi snacka kontraster den här helgen. Punkjävlar nere på B & B i fredags med rockös och öl. Och exklusiv champagneprovning från Henriot på Stefan Holmströms herrgård i Mahult i går med tillhörande femrätters meny.
Mumma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *