Noll koll eller…?

Om två dagar är det dags: Allsvensk fotbollspremiär!
Och visst kittlar det lite extra ett spansk-år som detta i HBK.
Vi gör nu slutspurten i pappret med sista tipsen, reportage om Janne Andersson och Gunnar Heidar Thorvaldsson i IFK Norrköping i morgon och naturligtvis – mycket HBK i lördagens tidning då det även blir HBK-tema i magasinet H.
Dessutom har vi möte med webben i morgon inför HBK-satsningen på nätet.
Jag kan ändå förundras över att kvällisarna lägger ner sånt enormt jobb på sina påkostade fotbollsbilagor som sedan ändå innehåller så många fel.
Vi kan ta HBK som ett exempel. En av kvällsavisorna, namnet kan vi hoppa över för att inte sticka ut…, har lyckats få det mesta fel i den tilltänka startelvan. Att Robin Malmkvist är målvakt kan hänvisas till att bilagorna trycks tidigt. Men Christian Järdler??? Som högerback??? Christian som med sin huvudvärk knappt har tränat och ännu mindre spelat och aldrig som högerback. Emil Salomonsson som höger yttermittfältare??? Michi Görlitz som defensiv innermittfältare??? Och lagets spelmotor och dynamo, Ivan Diaz inte ens med???
Noll koll, ointresse eller vad…?
Men varför gör man då bilagor överhuvudtaget? Det finns ju faktiskt folk som tror på dem…
Själv är jag hemma igen från Stockholm, Åland, Stockholm, Norrköping, Eskilstuna.
Redan på tåget från Göteborg träffade jag Dan Hylander som jag ska se senare i kväll på Figarosalen med Svante Karlsson som förband.
En dubbel dos Dan alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *