Ostron och Guiness…

Hemma igen efter några torktumlardagar sedan i lördags. Med snabbtripp till London och Arsenal–Bolton, tågstrul dit och tillbaka, vidare till Cork på Irland efter matchen, två fantastiska golfrundor på Old Head, solsken, mera tåg, men nu utan strul, Dublin – en charmig men skitig stad, musikpubbesök på legendariska Temple Bar där det blev en irländsk specialare (ostron och Guiness), flyg från Dublin till London, fem timmars väntan på Stanstead och bilen från Göteborg hem till Halmstad.
Och det med – en Guiness-licens i bagaget.
För numera har jag, Lenke, Anders K och Stefan certifikat  (se bilden) på hur man på rätt sätt tappar upp en pint Guiness – vilken är en konst i sig för att smaken inte ska förstöras och upplärda av mästarna själva.
I morgon är det tillbaka till verkligheten. Med redigering och en Wicken vecka-krönika kring hur HBK ska ta sig tillbaka till fotbollens finrum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *