Rena magin!


En världsmästare i aktion.

Peter Nyström – 195 centimeter och 89 kilo mittfältsbjässe var förstås precis vad HBK behöver i lagbygget inför superettan 2012.
För det är, som jag tidigare skrivit, en stark centrallinje som är ryggraden i alla framgångsrika lag.
Att BK Häcken-spelaren, före detta från och med i går, dessutom är schlagerentusiast och kan samtliga fotbollsspelare i alla lag från allsvenskan ner till och med division 1 samt däröver i de två första norska divisionerna kan bädda för roliga reportage fram över.
Ungefär lika fascinerande som att Ängeholm efter 2–1 mot Syrainska i första kvalmatchen står med ena benet i allsvenskan.
Annars var det en ledig dag för min del som gick i magins tecken.
På kvällen blev det Joe Labero på teatern (nya Iphone-tricket var en höjdare), men tidigare på dagen en förtrollande lunch hemma hos Åke och Solveig Hallberg i Söndrum ihop med Labero, Jan Wolfhagen, Gay Ljungberg samt Lennart Grren (bilden ovan), alla med magiker eller illusionist på visitkortet och vissa därtill imitatör eller clown där den sistnämnde en gång var världsmästare i close up och kortmagi.
Förutom ett besök i Gays butik Gycklaren på Vallås – en godisbutik för alla magiker – bjöd Lennart också på några osannolika korttricks vid matbordet.
De kan inte beskrivas. De ska upplevas!
Så jag kan bara uppmana er att gå in på
http://blog.ted.com/2008/08/20/lennart_green
från ett TED-seminarium i USA och – försök fatta någonting!
Jag gör det inte.


Labero på besök i Gay Ljungbergs ”godisbutik” på Vallås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *