Blomberg nummer 4

Resan tillbaka fortsätter.
I dag kunde HBK och Jens Gustafsson räkna in Johan Blomberg som det fjärde nyförvärvet och återigen kom det från närområdet.
Ängelholm.
Precis som Antonio Rojas.
– Jag pratade med Antonio och han hade enbart gott att säga om klubben och lagkompisarna, berättade den sympatiske yttermittfältaren strax efter att han hade skrivit på kontraktet.
Egentligen var det tänkt att jag skulle vara ledig i dag, men indikationer redan i går tydde på att något kunde vara på gång och eftersom alla andra var upptagna blev det ännu ett av dessa besök på Örjans vall.
Kortare text till webben och längre till morgondagens tidning och sedan kunde jag åka hem och se Zlatans Milan förlora prestigemötet med FC Barcelona.
Jag tycker att HBK-truppen börjar se riktigt spännande ut med mycket potential, men för att alla bitar ska falla på plats krävs en forward till. Eller helst två.
Mikael Boman gör debut i HBK-tröjan i morgon mot MFF-kombinationen och dessutom testas alltså Joakim Blomquist från IK Frej.
– Det ska bli mycket spännande att se hur han håller 90 minuter. För i nuläget har vi bara två kantspelare kontrakterade, sa Jens.
Och hur det går kan ni alltså, om tekniken vill, följa direkt här på webben med start klockan 13.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *