Fegade ur – igen!

150 000 kronor i böter – det var alltså straffet för Syrianska i samband med skandalen och kaoset efter den sista allsvenska kvalmatchen mot Ängelholm.
Wow liksom…
Jag undrar bara när fotbollförbundets disciplinnämnd tänker sätta ned foten på allvar för att stävja den här typen av händelser och verkligen dela ut kännbara straff.
Nej, jag vill inte att matcherna ska avgöras vid skrivbordet som under den gångna säsongen.
Men kanske att man ska göra som i England, där vissa lag efter sin försyndelser (även ekonomiska) tvingas starta säsongen efter på minuspoäng.
För det minsta man kan begära är i alla fall spel inför tomma läktare.
Jörgen Lennartsson, denne genomsympatiske tränare, tar alltså över efter Magnus Haglund i Elfsborg. Det kan bli riktigt bra om Jörgen fortsätter på samma linje som med U21-landslaget.
Själv satt jag före quizen (bara vilken stad Mozart ligger begravd i, Wien – inte Salzburg, från andraplatsen) och bokade resor och boende inför veckans miniturné norrut som ska ta mig till Stockholm (Hammarby–Drott som ni kan följa här på webben i morgon) och Söderhamn (Söderhamn–HBTK, seriefinal i Pingisligan).
Och på tal om det. Det var starkt av Sverige med HBTK-duon Kristian och Mattias Karlsson att besegra Tyskland i Europaligan. Okej, tyskarna saknade sina bästa spelare, men Sverige saknade också Jörgen Persson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *