Turer kring en övergång del 2

I dag, dan före dopparedan, ska KR Reykjavik ha skrivit på och skickat överenskommelsen gällande Gudjon Baldvinssons övergång till HBK.
Vad jag har hört ska även HBK och Baldvinsson vara överens.
Men.
Något kontrakt mellan islänningen och HBK är inte påskrivet och så länge det inte är det är övergången ine klar och märkligare saker har som bekant hänt. I synnerhet som läkarundersökningen nye är gjord.
Men allt talar naturligtvis för att kontraktet undertecknas i mellandagarna och att HBK då blir ännu en islänning rikare.
Fast HBK är självklart inte ensamt om att förstärka i superettan.
Jönköping Södra för en rejäl försvarsförstärknng när. Kalle Svensson flyttar tillbaka till sina hemtrakter från IFK Göteborg och enligt NT kan IFK Norrköpings Viktor Rönneklev vara på väg åt samma håll.
Samtidigt lämnar som väntat en av mina favoritspelare i serien, assistkungen Tobias Nilsson Falkenbergs FF men varken för Gais, Danmark eller Norge utan – Åtvidaberg.
Många hörde av sig efter dagens Wicken vecka-krönika, däribland Peter Gilbertsson som ett tag var både kassör och ordförande i Hammers när den ordinarie ordföranden sjukskrev sig och Peter själv senare tvingades göra detsamma.
Det är då lätt att glömma bort att bakom klubbarna finns det människor av kött och blod som sliter ont och riskerar sin egen hälsa för föreningens bästa.
Men nu firar vi helg och önskar: God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *