OS-resan har börjat

Smack! På fem minuter var jag igenom både passkontrollen och hade OS-ackrediteringen inplastad och klar.
Det var Peking-klass på det.
Och lite senare hann fem vänliga funktionärer fråga vart jag skulle innan en shuttlebuss tog mig till en Highbury Islington där NT-Masse mötte upp och vi tog oss till lägenheten bara fyra stationer från Stratford och OS-området.
Om själva OS-parken och byn är imponerande så är omgivningen sannerligen ingen rolig historia, där man helst inte promenerar omkring ensam på kvällen…
Efter en första säkerhetskontroll in till OS-byn (bilden) blev det träff med simlandslaget där tränaren Johan Wallbergs besked att Therese Alshammar är skadad, en nerv i nacken ligger i kläm, och riskerar att missa hela OS kom som en kalldusch.
Därpå kom de svenska OS-deltagarna i strid ström.
Jörgen Persson intygade att vadskadan är läkt och hann också snacka lite musik. Medan Tickan Carlsson gärna pratade FFF–HBK…
För egen del var det, lagom till att damhandbollslandslaget dök upp, dags att via ännu en säkerhetskontroll ta sig till MPC, OS enorma presscenter för att skriva krönika och pingisreportage.
Och där nåddes vi av beskedet att tennisgänget med Sofia Arvidsson i spetsen återigen hade flyttat sin tid till klockan 20 i kväll.
Inte mig emot. Då hinner man äta innan flaggceremonin och avslöjandet om vem som ska bli flaggbärare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *