Snack med Selakovic

HBK går i väntans tider.
Både tränare, ledning, spelare och supportrar.
På ett ja eller nej från Stefan Selakovic.
I dag fick jag tag på honom.
Han svarade när jag hade sms-at honom och förklarat att det idiotiska 010-numret var jag. Och vi hade ju också en del kontakt efter att han hade lämnat HBK 2001 där  jag bland annat var nere och hälsade på honom nere i Heerenveen.
– Det var inte i går, skrattade han.
– Men jag har fortfarande inget svar att ge. Det är första gången i karriären som jag är ”arbetslös” och därför tänker jag ta god tid på mig, samtidigt som jag naturligtvis vet att det är bra att komma till den nya klubben så fort som möjligt.
Med status quo, oförändrat läge var det heller inget att skriva om.
I stället skrev jag färdigt Wicken vecka-krönikan med funderingar kring den djungel som blivit runt transferfönster, övergångsregler, lån och hur fotbollsvärlden och spelarmarknaden hade sett ut utan den där mediokre belgiske spelaren Jean-Marc Bosman.
Stefan Selakovic utnyttjade aldrig domen som följde utan inbringade 15 miljoner kronor till HBK.
Nu kan han vara på väg tillbaka. Magkänslan säger att det blir så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *