HBK-premiär utan större värde

På väg hem efter några intensiva dagar i Stockholm.
Först premiären av ”Rain man” på Rival i fredags.
Ett fantastiskt drama i denna tragiska komedi eller komiska tragedi där det slår gnistor kring mötet mellan Robert Gustafsson och Jonas Karlsson.
Rekommenderas varmt.
Stjärnstatusen i premiärpubliken var också vass med tungt Wallander-möte, Rolf Lassgård vs. Krister Henriksson.
Dagen efter blev det den evigt unge slyngeln Magnus Uggla i ”Magnus den store” på Börsen. En krogshow med mycket humor och Halmstadanknytning, där Uggla visade vilken bred artist han är både som estradör och – buktalare.
Men där hela showen exploderade först när Uggla och bandet på slutet plockade fram sitt hitmedley.
– Det här är hur kul som helst, att få jobba som musiker i det här sammanhanget och med en sån artist, intygade Mariette Hansson lyckligt när vi träffades efteråt.
Och att efter två auditions och skärskådad av Magnus den store själv stå där till slut som ensam gitarrist – det är respekt!
De lediga dagarna i Stockholm, tja lediga och lediga – det blir ju recensioner av båda showerna – gjorde också att jag missade HBK:s säsongspremiär mot Varbergs Bois.
1–2 ser naturligtvis inte bra ut, men när man sedan såg det högst B-betonade laget utan något av nyförvärven och med Shkodran Maholi och Marcus Antonsson på topp kändes det mer som ett prov utan värde.
Men faktum kvarstår: HBK behöver en ytterback till. Och helst ännu en erfaren spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *