Westerberg blev Arvidsson…

I stället för att i dag få skriva om Jesper Westerberg som nästa HBK-nyförvärv, han ska åtminstone ha tackat nej till Mjällby, blev det en tidig tripp till Helsingborg där Fed Cup-laget i tennis förbereder sig inför matchen mot Argentina i Buenos Aires nästa helg.
Det blev lite snack med Johanna Larsson och mer med den nye förbundskaptenen Lars-Anders Wahlgren.
På sin tid var han rankad 66:a i världen, men då var det ingen som brydde sig efter det var under svensk tennis storhetstid och han hade nio svenskar före sig varav fyra topp 10 med Mats Wilander och Stefan Edberg i spetsen!
– Då var det knappt någon som visste vem man var, skrattade han.
Men mest snack blev det förstås med Halmstads egen Sofia Arvidsson.
Det är sannerligen inget glamouröst liv hon lever. Jag räknade ut att Sofia, när hon kommer hem i slutet av mars, då har rest 6 200 mil på de första 90 dagarna. Det är 1‚5 varv runt jordklotet!
– Så jetlagen är min värsta motståndare, medgav hon i intervjun om flygrädsla och vad som ska få henne att närma sig världseliten ännu mer som ni kan läsa i morgondagens tidning.
Då sätter jag mig återigen tidigt i bilen för resa österut mot Kalmar som HBK möter klockan 14. Och hur det går kan ni följa här på webben i direktrapporteringen om tekniken bara vill vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *