Ett riktigt tungviktsmöte!

Egentligen skulle Hylte/Halmstad och Falkenberg kunna hoppa över de fyra inledande seten och spela det femte och avgörande direkt.
För det blir ju ändå alltid så i SM-finalserien i volleyboll.
3–2 till Falkenberg i Halmstad i söndags. Och 3–2 till Hylte/Halmstad i Falkenberg i dag.
– Om det finns något som talar för att det här inte avgörs i femte set i den femte och avgörande matchen? Absolut ingenting! log tränaren P-A Sääf efter att matchbollen till 15–13 var inslagen.
Det är ett fascinerande tungviktsmöte mellan svensk volleybolls två stora, där ingen kommer att ge sig. Och där ni nog redan nu kan boka in lördagen den 20 april. Då spelas nämligen den sista SM-finalen i Halmstad arena.
Om inte Drott spelar SM-semifinal i handboll mot Lugi då, förstås.
Men då måste laget först besegra Ystads IF i sin femte och avgörande SM-kvartsfinal på lördag. Tur att den är på hemmaplan, om man säger så…
Efter att ha suttit och skrivit SM-finaldrama och förhands till morgondagens SM-kvart i pingis mellan HBTK och Spårvägen och Hammers första nyförvärv från Björklöven tills vaktmästarna ville stänga Falkhallen blev det en tripp till Björkäng för riktig mat. Hellre den omvägen än en hamburgare.
I morgon blir det till att börja fundera över Wicken vecka-krönikan och listan till lördag. Jag tror nog att det kommer att handla om ett päron…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *