En resa i tiden

Först möte om Gyllene Tider-satsningen och den kommande bilagan.
Sedan möte med de ansvariga i ett kommande och mycket spännande idrottsprojekt.
Och därpå åkte jag och Jari iväg i Gyllene Tiders fotspår för att bland annat i Harplinge, Getinge och Styrdal föreviga viktiga G.T-platser genom åren för sajten.
Dagen avslutades sedan på Falkenbergs idrottsplats där Halmia återigen höll nollan, men hade det riktigt svettigt i 75 minuter mot Böljan i damernas division 1 södra Götaland som laget alltjämt leder.
Lika intensiv och flängig var inte den här dagen som kunde ägnas åt skrivande och planering av sommaren (och DEN blir flängig!) och lite nyhetskoll där Terje Johansson inte ville avslöja om han tänker sitta kvar som Halmstad BTK:s ordförande när han nu lämnar HFAB för Malmös kommunala bostadsbolag, MKB.
Det lär vi få veta någon vecka före årsmötet i början av juli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *