Ett lag i spillror

Det blir tjatigt nu, alla dessa förluster och nollor för HBK.
För det som i fjol var ”det jobbigaste laget i serien att möta” är numera ett lag i spillror utan organisation, självförtroende och anfallsspel.
0–2 mot Häcken efter 6–20 i avslut(!) går liksom inte att snacka bort.
Vad sedan jens svarade på mina frågor om det obefintliga kantspelet och den märkliga uppställningen kan ni läsa om i krönikan på webben och i tidningen.
Jag gillar inte heller när Jens Gustafsson konstaterade:
– Häcken är ett väldigt bra lag som blev tvåa i allsvenskan i fjol. Och vi är inte där ännu för att kunna rubba ett sånt lag, men vi jobbar på det.
Hallå! I de två första matcherna i den allsvebska comebacken för några månader sedan skakade HBK om och tog poäng mot både Malmö FF och Elfsborg så med det resonemanget skulle lagets utveckling ha gått bakåt.
HBK:s räddning just nu tycks enbart vara att fler lag är lika dåliga. Men det håller förstås inte i längden utan nu måste laget börja leverera trepoängare. I synnerhet som HBK efter Syrianska den 7 juli i de kommande fyra matcherna möter Elfsborg, Helsingborg och Malmö FF…
Midsommar var annars fantastisk med snudd på sol hela tiden när de hade varnat för åska och regn nere på Österlen där vårt gäng firade.
I dag före matchen var det Hyundai-golfen på Ringenäs, där det inte riktigt ville lossna för mig och Lenke.
Samtidigt närmar sig för vår del OS i golf i Much Wenlock med stora steg. Den 6 juli är det avresa.
Då ska också Gyllene Tider-bilagan vara ute i samband med turnépremiären dagen innan. Men först ”smygpremiären” på Leifs Lounge på onsdag, hur mycket smygpremiär det nu kan anses vara när man sålt biljetter i förköp….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *