Kingen på gång – men mer då…?

Om bara förvandlingarna går i lås spelar ghananen King Osei Gyan i HBK kommande säsong.
Det är precis den spelare som laget behöver, en bolltrygg spelmotor, vilket han visade mot Varbergs Bois.
Då ska även Marcus Antonsson och Kiddi Steindorsson ha visat riktigt lovande takter – två spelare som jag ser har en enorm uppsida, där Simon Silverholt har blivit en nyttig blåslampa på Kiddi som kan så mycket, men ”bara” ska få ut det också.
– Men jag är inte förvånad. Den potentialen har de, påpekade tränaren Jens Gustafsson.
Men.
En central mittfältare är bra. Men det behövs två.
Så även om denne inte lär hinna bli klar till att HBK åker på träningslägret i spanska Oliva Nova på onsdag lär jakten fortsätta, där HBK tittade på David Löfquist, men aldrig gick in i racet när det blev skarpt läge.
En mittfältare av klass till och HBK blir ett lag i mitten av tabellen. Minst. Förutsatt att man också får behålla alla spelare som man nu har.
Själv var jag i går på Freddie’s och supporterfesten med Liverpool och Arsenal. En riktig succé som vi vill ha repris på, även om man som vän av Arsenal kunde hålla sig för skratt efter 0–4 på 19 minuter när Suarez, Sterling, Sturridge & Co sprang åttor runt Mertesacker och hans koner till försvarskompisar.
I synnerhet som jag satt ihop med Lenke och hans Liverpool-kompisar.
Men visst kunde väl Fredrik Ljungberg ha slitit sig från London över en dag och överraskat alla med sin närvaro. Vilken goodwill det hade varit – inte minst för hans eget ställe!
Charlotte Kalla i går. Marcus Hallner i dag.
Det är sådana insatser som gör OS.
Petter Northug, vem är det…?
Fast det kan jag nog få äta upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *