Nytt kontrakt från annorlunda vy

Det allsvenska kontraktet är klart.
Skrev en enig mediakår efter HBK:s 3-1-seger mot Kalmar i lördags.

Fast det var ju inte sant.

För oavgjort mellan Gefle och IFK Norrköping i dag och poäng för FFF hemma mot Helsingborg i morgon och samtliga tre lagen hade kunnat passera HBK vilket i så fall hade inneburit kval – igen.

Okej, då hade det krävts att HBK nollat de två återstående matcherna samtidigt som trion skulle ha tagit full pott.
Men nu slapp vi de spekulationerna eftersom Janne Andersson fixade kontraktet för sin gamla klubb när hans IFK besegrade Gefle.
Själv fick jag det beskedet via mobilen på den årliga resan till Skottland, men den här gången på en lite annorlunda plats, Musselburghs 9-hålsbana som jag, Lenke och NT-Masse spelade efter landningen i Edinburgh medan resten av gänget testade maltdrycker på Tullebardin som vi hoppade efter att ha varit där flera gånger.
Musselburgh är nu inte vilken bana som helst utan världens äldsta där de första British Open-tävlingarna avgjordes och de nio hålen omgärdas numera av – en kapplöpningsbana för hästar!
Udda och väldigt blåsigt som uppvärmning till morgondagens Carnoustie.
Starkt förresten av Hammers att bortabesegra seriefavoriten Tingsryd vilket visar lagets potential i sina bästa stunder.
Sedan förväntar jag mig nu att med allsvenska kontraktet klart ska autograferna på spelarkontrakten nu också ska börja ticka in för HBK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *