Kaos på alla håll

Först kaos i politiken och extraval i mars när sandlådepartiet SD tjurade ihop när man inte fick vara med och ”leka” och röstade ner regeringens budget, men varnade för att man skulle minsann rösta ner varje budget framöver om man inte fick bestämma.
Det ingav ju stort förtroende för ett parti som vill bli taget på allvar. Not.
Sedan kaos som inte får lika allvarliga konsekvenser, inom handbollen, men likväl drabbar de inblandade hårt när H43 som en blixt från klar himmel begärde sig i konkurs.
Inte en förvarning ens till Svenska handbollsförbundet.
Det måste få mer konsekvenser än en omstart, i synnerhet som damlaget gjorde detsamma i fjol.
Samtidigt fick vi se konsekvenserna av det som jag tidigare har varnat för när Hammarby och RIK var nära konkurs, poolspelet.
Nu blev det ingen rättvisa i ågonting och plötsligt blev Malmö vinnare och bland annat Drott förlorare i kampen om viktiga poäng kring slutspels- och kvalstrecken tabellen ritades om.
Att Drott sedan ”gav” bort matchen mot Sävehof direkt när 3–9 blev en alltför tung uppförsbacke är en annan historia. Och 18 mål framåt är naturligtvis offensivt totalhaveri där laget inte får vara så beroende av en enda spelare, hela seriens skyttekung Pontus Zetterman som den här kvällen bara mäktade med två mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *