Ingen Janne men – Jens i Abu Dhabi

Jens Gustafsson och Mikael Stahre är där.
Men inte HBK:s nye tränare, Janne Jönsson. Inte heller Blåvitts dito Jörgen Lennartsson, AIK:s Andreas Alm, Hammarbys Nanne Bergstrand, Djurgårdens Pelle Olsson och HIF:s Henke Larsson.
I Abu Dhabi med det svenska landslaget.
För egentligen var samtliga allsvenska tränare inbjudna.
– Men i den situationen som vi befinner oss i valde Janne att bli kvar hemma för att kolla in nya spelare. Hade läget varit ett annat och truppen spikad eller näst intill hade han nog åkt, förklarar klubbchefen Fredrik ”Fidde” Andersson.
I dag reste ghananen Dominic Adiyiah tillbaka till London och tänka sig – det hann bli några förhandlingsturer till för Adiyiah som dessutom passade på att ta ett träningspass i gymmet…!
– Vi var nästan framme på slutet, men nästan räckte inte för oss, förklarar Fidde.
Därmed fortsätter jakten på nya spelare. Fortfarande med fokus på offensiven, men en ersättare till Richard Magyar behövs också.
Richard som i natt kom hem efter en snabbtur till Schweiz och FC Aarau.
”Jag sitter på flyget så vi kan höras när jag har landat” sms-ade han i går – naturligtvis helt ovetande om HP:s nya pressläggningstider.
För då, när han hade landat på Kastrup, hade HP redan gått i tryck.
I stället fick reportaget nu först komma på webben, där han även bekräftade att Ungern hade funnits med i bilden, och i morgon i pappret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *