HBK für alle…!

I morgon startar säsongen 2015 på allvar för HBK.
Den första med den nye tränaren Janne Jönsson.
Den första med Muhammed Ali Khan, Kwame Karikari, Junes Barny och Christoffer Andersson i blåsvart.
Och den första utan lagkaptenen Richard Magyar, Mikael Boman, Gudjon Baldvinsson, Johan Blomberg, Kiddi Steindorsson och Oliver Silverholt.
Många frågetecken ska rätas ut, men naturligtvis inte alla redan i morgon mot Kalmar, även om vi vill se tendenserna i ”nya” HBK, där såp(p)an Dominic Adiyiah otroligt nog kan få ännu ett kapitel.
Tillåt mig ändå tvivla om denna virrpanna i så fall är rätt man, där Janne Jönsson, när jag pratade med honom sa att det kan bli en eller två spelare till in, beroende på ekonomin.
– Det handlar om att prioritera, om vi vill lägga alla pengar på en riktigt bra spelare eller om vi väljer att fördela dem på två av kanske inte lika hög klass, förklarade han.
För allsvenska grannen och konkurrenten Falkenbergs FF startade säsongen redan i dag. Tungt. 0–2 mot division 1-laget Öster och med tanke på HN-kollegan Mikael M:s rapport om att växjölaget var närmare 3–0 än FFF 1–2 så har Hasse Eklund en del att jobba på framöver.
Det kommer även HBK att ha – något som ni kan följa på nära håll här i bloggen, på webben och i tidningen. Inklusive träningslägret i Turkiet.
Och alla kommer att kunna göra det!
För med morgondagens direktrapportering från Skedalaheds konstgräs, där jag bävar för snön och hoppas att datorns batteri ska hålla, öppnar HP i fortsättningen upp alla HBK-artiklar på webben. Det är så som vi vill möta det stora intresset och vi är nog lika glada som förhoppningsvis alla supportrar över att texterna nu blir tillgängliga för alla igen.
För nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *