Kojic ingen högoddsare

Fick ett lite märkligt samtal i dag. Någon ville sälja nyheten att HBK har en ny spelare på gång. Just det, sälja!
Jag har förklarade vänligt att sånt sysslar inte vi med, men jag skulle naturligtvis av ren nyfikenhet ha frågat hur mycket det skulle kosta.
För vad ansåg han att det var värt att IFK Norrköpings ytterback Adnan Kojic efter, har jag förstått, diverse turer där förhandlingarna ett tag var brutna, på måndag kommer att skriva på för HBK? Någon annan vore en högoddsare, i synnerhet som jag vet att Kojic bland annat frågade Emir Kujovic om råd och att denne varmt rekommenderade HBK.
Såg också att Håkan Sandberg blir ny tränare i Utkiken.
???
Jo, för att en viss Torbjörn Arvidsson lär ha funnits med i bilden, men om det sedan var Tobbe som tackade nej eller Kiken låter jag vara osagt.
En annan före detta HBK-tränare, Jens Gustafsson, träffade jag på Ulf Lundell i lördags.
Inget nytt jobb klart förstod jag för Lundell-fantasten Gustafsson, men vi bestämde oss för att ta en fika efter helgerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *