Jason Palmer kan hjälpa Tiger

I förra blogginlägget beskrevs Tigers problem med närspelet i den senaste tävlingen han förgyllde (?), kanske skulle han göra en Jason Palmer för att komma tillrätta med sin yips?
Jason Palmer undrar ni? Vem i hela friden är det?
Jo, det är en 30-årig proffsgolfare från Leicester, som efter bl a en seger i Kina och en andraplats i Oman på Challenge Tour i fjol, kvalificerat sig för spel på European Tour. Och han gjorde det genom att spela alla slag under cirka 40 meter med en hand!!!
”Jag hade stora problem med yips, och det var så illa att folk flyttade sig när jag var på övningsgreenen av rädsla för att bli träffade” berättar Jason Palmer för Todays Golfer.
När han var som allra sämst för fyra år sedan deltog han på skoj i en pitch-tävling och gjorde det med enbart en hand. Det blev succé direkt och sedan dess har han aldrig tittat bakåt.
”Jag har drömt om att spela på Europatouren länge, men hade aldrig lyckats ta mig dit om jag chippat och pitchat med båda händerna. Jag förmodar att en och annan kommer att höja på ögonbrynen, men det är jag van vid”.
Här kan du se hur det ser ut:

https://www.youtube.com/watch?v=TvOQn4LPudY

https://www.youtube.com/watch?v=SZ1_Dj1GTUE

* * *
Har ni tänkt på att man kan bli rik genom att stå på rätt ställe vid rätt tidpunkt?
Den lycklige som lyckades norpa åt Rory McIlroys Nike-boll när han jublande kastade ut den till publiken efter att han vunnit British Open i fjol vet.
Mindre än en månad senare auktionerades bollen ut för – håll i er – 52.038,65 dollar, alltså lite drygt 400.000 kronor!
Dock var det inget rekord. För fyra år sedan pyntade någon 55.865 dollar för en boll signerad Bobby Jones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *